Boomkwekerij Teunissen
Uw adres voor een perfecte kwaliteit
De kwekerij

De geschiedenis

Het begon allemaal toen ik een jaar of 17 was. Ik had een klein stukje grond in bruikleen en had, als hobby, wat fruit geteelt. Het ging hier toen nog over rode bessen en aarbeien. Door omstandigheden werd deze grond toen verkocht en moest ik met mijn fruit een andere locatie gaan zoeken.
Ik heb toen besloten om het meteen groots aan te gaan pakken. Toen ik 23 jaar was heb ik mijn eigen grond gekocht in Duizel. Hier ben ik begonnen met de teelt van laanbomen (zoals eiken, beuken en essen), vormbomen (zoals appel, peer en linde), struiken (zoals taxus) en naaldbomen (zoals dennen en sparren).

Nu, enkele jaren later, is boomkwekerij Teunissen uitgegroeid tot de huidige kwekerij van 3½ HA.


Het streven

Het streven van boomkwekerij Teunissen is op een milieuvriendelijke wijze goede en kwalitatieve producten te kweken.


De toekomst

Boomkwekerij Teunissen is een jong, dynamisch bedrijf dat, zoals gezegd, gaat voor een goede kwaliteit, perfecte service en optimaal behoud van onze producten.
Met de liefde voor het vak (én dus ook voor de bomen), zal boomkwekerij Teunissen uitgroeien tot één van de grootste kwekerijen in de regio.


Ik hoop u een goed beeld te hebben gegeven van de beginjaren van boomkwekerij Teunissen én van hetgeen we in de toekomst van plan zijn.

Graag tot ziens bij boomkwekerij Teunissen!

Met vriendelijke groet,
J. Teunissen

HomeActuele informatieDe kwekerijFoto-impressieAssortimentPlanten van de bomenContactSitemap